Kit experimental de crestere a cristalelor, pret Kit experimental de crestere a cristalelor
Detalii

Kit experimental de crestere a cristalelor

Kit experimental de crestere a cristalelor


Cod produs: NG16
Disponibilitate: Intreaba stoc
Categorie varsta: peste 8 ani
Pret: 175,00 lei Pretul include TVA


Descriere:
Acest kit este destinat a trezi interesul copiilor pentru domeniul geologiei, respectiv al cresterii cristalelor, a le stimula curiozitatea, dorinta de experimentare si creativitatea.

Activitatea necesita timp, dar stimuleaza rabdarea si dezvolta pedanteria si rigoarea. Cu cat rabdarea este mai mare, cu atat cristalele sunt mai spectaculoase. Primele rezultate se vad dupa aproximativ 12 ore, dar cristalele cresc timp de saptamani.

Kitul contine tot ce este necesar pentru a creste 12 tipuri de cristale precum si un manual special realizat de echipa National Geographic in care se explica atat modul in care s-au format cristalele acum milioane de ani, cat si modul in care se pot obtine cu ajutorul materialelor aflate in componenta kitului.

Dimensiuni: 36 x 41.5 x 7,5 cm 
Greutate: 2,8 Kg 

Informatiile si imaginile pentru Kit experimental de crestere a cristalelor, prezentate mai sus sunt orientative, si nu creeaza obligatii contractuale cu posibilii clienti. Acestea sunt conforme cu cele puse la dispozitia jucariidejucarii.ro de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii produselor. Rareori informatiile prezentate contin erori sau inadvertente. Va multumim pentru intelegere si pentru identificarea acestora.


Produse similare cu

Kit experimental de crestere a cristalelor

Kit stiintific - Mini musuroi de furnici

89,00 lei
Kitul exporatorului

90,00 lei
Kit alarma digitala

85,00 lei


Nici o parte din acest site nu poate fi copiata sau reprodusa fara incuviintare scrisa.

Kit experimental de crestere a cristalelor, pret Kit experimental de crestere a cristalelor