Zona de ajutor clienti JucariideJucarii.ro

Cum primesc? - JucariideJucarii.ro

Cum primesc

Noţiuni generale

Expedierea se va efectua la adresa specificată de dumneavoastră, în termen de 2-3 zile lucrătoare din momentul confirmării telefonice a comenzii. Pentru o serie de produse, acest timp poate fi prelungit, în funcţie de disponibilitatea stocului.

Pentru comenzile cu valori mai mici de 500 Lei (cu TVA), clienţii trebuie să achite taxele de curierat. Acestea variază în funcţie de greutatea, valoarea şi rambursul pachetului, precum şi de natura mărfii (fragil/voluminos). Produsele sunt transportate în condiţii optime şi vă vor fi livrate împreună cu factura sau chitanţa şi certificatul de garanţie (după caz).

Menţiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/conţinutul unor colete se fac în momentul livrării pe AWB sau se întocmeşte un proces verbal de constatare, se refuză primirea şi plata coletului. Orice reclamaţii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Termenul de livrare

Termenul de livrare poate varia în funcţie de produsul comandat şi de disponibilitatea sa. Pe pagina de detalii a fiecărui produs veţi găsi disponibilitatea de livrare. În cazul în care produsul respectiv devine temporar indisponibil, operatorul vă va informa despre acest lucru, în momentul confirmării telefonice a comenzii. În această situaţie operatorul vă va comunica noul termen de livrare. Aveţi opţiunea de a alege între a accepta noul termen sau a anula comanda pentru produsul respectiv.

Livrare 24H Express

Produsele care au menţionată iconiţa Livrare 24H Express, beneficiază de livrare în 24 ore de la confirmarea telefonică a comenzii. Livrarea Express 24H este valabilă numai pentru comenzile care se plasează şi confirmă până în orele 15:30.

Acest serviciu nu implică niciun cost suplimentar faţă de costurile normale de transport.

Livrarea produselor în Bucureşti şi zonele învecinate

- Livrare în 1-2 zile lucrătoare (*) din momentul confirmării telefonice a comenzii
- GRATUIT la adresa specificata de dumneavoastră dacă valoarea comenzii depăşeşte 500 Lei (cu TVA).
- Cost 18 Lei (cu TVA) la adresa specificata de dumneavoastră dacă valoarea comenzii este sub 500 Lei (cu TVA).

Livrarea produselor în alte oraşe

Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid în 2-3 zile lucrătoare (*) din momentul confirmării telefonice a comenzii, astfel:
- GRATUIT la adresa specificată de dumneavoastră, dacă valoarea comenzii depăşeşte 500 Lei (cu TVA).
- Costul transportului este aproximat automat în momentul adăugării produselor în Coş, dacă valoarea comenzii este sub 500 Lei (cu TVA), şi are o valoare informativă. Pentru a afla cu exactitate care sunt costurile de transport la adresa specificată de dumneavoastră, este necesar să fiţi înregistrat cu cont de client pe JucariideJucarii.ro.

Pentru a vă crea un cont nou, vă rugăm să accesaţi pagina de Înregistrare.
Pentru mai multe informaţii despre cum să vă înregistraţi, vă rugăm să accesaţi secţiunea Cum mă înregistrez?.

* Calculul timpului estimativ de livrare se bazează pe modalitatea de transport aleasă de client la plasarea comenzii. JucariideJucarii.ro nu se face în nici un fel responsabil pentru timpii de tranzit atunci când coletul se află în custodia serviciului de curierat. Timpii de tranzit pot varia cu precădere în perioadele de vârf, condiţii meteo nefavorbile, sărbători, etc.
* Pot exista uneori cazuri, independente de voinţa noastră, când durata de expediere poate depăşi 24 dar nu mai mult de 48 de ore faţă de termenele afişate.
* Produsele voluminoase sau cu greutăţi ce depăşesc 15 kg nu beneficiază de transport gratuit.

Articolul a fost vizualizat de 24456 ori
Consideri acest articol util?  
Ultima actualizare: Duminică, 05 Mai 2013

Nici o parte din acest site nu poate fi copiata sau reprodusa fara incuviintare scrisa.

Zona de ajutor clienti JucariideJucarii.ro