Zona de ajutor clienti JucariideJucarii.ro

Despre noi - JucariideJucarii.ro

Despre noi

Despre noi

Fiţi bineveniţi în magazinul on-line JucariideJucarii!

Pentru că ştim cât este de important să vedeţi zâmbetul şi veselia copilului, fericit în lumea jucăriilor din camera sa, vă invităm să descoperiţi tot ce este mai bun pentru copilul dumneavoastră, cele mai noi, cele mai căutate şi cele mai moderne jucării.

Vă oferim o gamă variată de jucării (peste 6000 de repere pentru toate vârstele, de la producători de renume cu o veche tradiţie, cum ar fi: Happy Hop, Lego, Mattel, LeapFrog, Kettler, Falca, Peg Perego, Step2, Bullyland, Barbie, Fisher Price, Little Tikes, cât şi Alţii).

Avem mereu în vedere cât este de preţios timpul dumneavoastră, dar şi cât sunt de pretenţioşi cei mici. Tocmai de aceea, vă scutim de pierderea orelor prin magazine şi vă oferim aici posibilitatea de a cumpăra tot ceea ce consideraţi necesar pentru cei dragi, rapid şi uşor, doar prin câteva click-uri.

JucariideJucarii.ro este un magazin de jucării şi articole pentru copii operat şi administrat de către S.C. M-Tel Consulting S.R.L.

Vă mulţumim pentru că aţi ales să aduceţi picături de fericire celor mici şi vă asigurăm de tot suportul nostru în vederea alegerii celei mai potrivite jucării pentru micuţii dumneavoastră.

Articolul a fost vizualizat de 11061 ori
Consideri acest articol util?  
Ultima actualizare: Marţi, 11 Iunie 2013

Nici o parte din acest site nu poate fi copiata sau reprodusa fara incuviintare scrisa.

Zona de ajutor clienti JucariideJucarii.ro