Zona de ajutor clienti JucariideJucarii.ro

Cum cumpăr? - JucariideJucarii.ro

Comandă online

În urma navigării sau efectuând o căutare în lista de produse afişate pe site, adăugaţi produsele dorite în Coşul de Cumpărături, rând pe rând, prin simplă apăsare a butonului "Adăugă în coş" sau "Comandă", disponibil atât în lista de produse cât şi în pagina de detalii a fiecărui produs. Odată ce aţi terminat de adăugat produsele în Coş, se apasa butonul "Finalizează comanda" şi apoi se parcurg câţiva paşi simpli, după cum urmează:

Paşi comandă online

1. Logare / Înregistrare - Introduceţi numele de utilizator şi parola dacă sunteţi client mai vechi şi aveţi deja un cont creat, sau completaţi formularul de înregistrare dacă sunteţi client nou. Timpul mediu necesar înregistrării este de aproximativ 1 minut.

2. Plasarea Comenzii - Alegeţi modalitatea de transport cât şi formă de plată agreată, tot aici în câmpul dedicat detaliilor suplimentare, veţi putea menţiona ora la care doriţi ca produsele să fie livrate sau alte eventuale observaţii. Efectuaţi verificarea finală a comenzii, apoi apăsaţi "Finalizează comanda"

3. Confirmarea înregistrării comenzii - Se face prin afişarea Facturii Proforme, sau a Bonului de Comandă, generate automat. Totodată veţi primi un e-mail prin care vi se va confirma înregistrarea comenzii, cât şi informări referitoare la modificările stării comenzii dumneavoastră.

Înainte de a efectua o comandă, vă rugăm să aveţi în vedere următoarele aspecte:
● JucariideJucarii.ro are o limită minimă a comenzii de 60 Lei.
● Dacă lansaţi comenzi ce depăşesc palierul orar 9:30-17:00, acestea vor fi preluate şi procesate a doua zi.
● Comenzile efectuate în zilele de Sâmbătă sau Duminică vor fi preluate în ziua de Luni.

Comandă rapidă

Deoarece timpul fiecăruia este foarte preţios, JucariideJucarii a implementat special pentru dumneavoastră, serviciul "Comandă rapidă". Acest serviciu se bazează pe un concept foarte simplu: în pagina de detalii a fiecărui produs, este disponibil butonul "Comandă rapidă", situat imediat sub butonul de "Comandă". Astfel, nu mai este necesară crearea un cont pe site pentru plasarea unei comenzi online, ci doar completarea unui formular cu informaţii minime pentru lansarea comenzii. Aceasta va fi alocată unui reprezentant de vânzări, care va stabili de comun acord cu clientul detaliile finale ale comenzii, cât şi cofirmarea ei. Astfel, timpul de înregistrare şi confirmare a unei comenzi se reduce simţitor.

Aceasta modalitate de comandă se supune aceloraşi termene de livrare ca şi în cazul comenzilor online, cu înregistrare. Pentru mai multe detalii privind timpii de tranzit vă rugăm să accesaţi secţiunea Cum primesc?. Prin această modalitate de comandă puteţi selecta doar un singur produs per comandă.

Comandă telefonică

Se poate face la numerele de telefon 0317-10.10.10 (număr cu tarif normal, apelabil din orice reţea) sau 0765.453.487 (Cosmote), unde un agent de vânzări JucariideJucarii.ro va prelua comanda dumneavoastră, de Luni până Vineri între orele 9:30-17:00.

Articolul a fost vizualizat de 32330 ori
Consideri acest articol util?  
Ultima actualizare: Sâmbătă, 11 Mai 2013

Nici o parte din acest site nu poate fi copiata sau reprodusa fara incuviintare scrisa.

Zona de ajutor clienti JucariideJucarii.ro