Chatimals - Pisica interactiva Talking Angela, pret Chatimals - Pisica interactiva Talking Angela
Detalii

Chatimals - Pisica interactiva Talking Angela

Chatimals - Pisica interactiva Talking Angela


Cod produs: DRAG80802A
Marca: Chatimals
Disponibilitate: Indisponibil
Categorie varsta: 4 ani - 12 ani
Pret vechi: 138,90 lei
Pret: 119,90 lei Pretul include TVA


Descriere:
Distractia Chatimals e pe val si vechilor prieteni Chatimals li se alatura simpaticii prieteni vorbareti, binecunoscuti din aplicatiile smart. Acum, stai de vorba cu ANGELA!

Produsul are 2 setari:
1. Functia Sunete App: Angela are senzori la frunte, burtica si picior si oriunde ai pune mana - in unul din aceste locuri - ea iti raspunde cu sunete din aplicatia smart. E tare!
2. Functia Inganare-Chatimals: tu ii spui ceva si Angela iti repeta. Cand becul rosu este aprins, vorbeste-i, iar dupa ce se stinge becul, distreaza-te ascultand ceea ce iti va repeta, in vocea ei proprie.
Sloganul Chatimals Zi ceva ca sa zic si eu! ramane valabil.
Vorbeste cu jucaria de la distanta de maxim 1 m pentru cele mai bune rezultate! Prietenul vorbaret, are efect distractiv garantat! Adulti sau copii, Angela va va face pe toti sa izbucniti in ras!

Angela este un prieten de nadejde. Pe langa faptul ca il va provoca pe copilul tau sa spuna cele mai trasnite lucruri, il va ajuta sa-si dezvolte limbajul, vocabularul, gandirea si creativitatea! Repetand intocmai spusele copilului, Angela este un prilej educativ de exersare a rostirii, a cautarii cuvintelor potrivite, a observarii feedback-ului direct pe care spusele noastre il au in auzul sau perceptia celor din jur. Angela nu repeta doar vorbele, ci si pupicurile. Si, pentru ca in cel mai scurt timp va deveni jucaria preferata a micutului tau, care il va coplesi cu sarutari, si ea, la randul ei va sti sa intoarca aceeasi afectiune. Acest lucru, distractiv si totodata extrem de serios, il va incuraja pe copil sa isi exprime emotivitatea, fapt ce va avea repercusiuni pozitive asupra dezvoltarii sale, ca individualitate si personalitate deplina.
Functiile Sunete App si Chatimals-Inganare pot fi folosite alternativ in rastimpul a 30 de secunde!

ATENTIE! Produsul si culorile pot varia. Pastrati ambalajul pentru referinta ulterioara. Indepartati sistemele de prindere ale produsului inainte de a inmana jucaria copilului. Ambalajul nu este jucarie! Necesita asamblare si supraveghere din partea unui adult.

Dimensiuni: 26,7 x 19 x 16,5 cm
Baterii: 3 baterii AAA (bateriile sunt incluse)
Greutate: 0,7 Kg

Informatiile si imaginile pentru Chatimals - Pisica interactiva Talking Angela, prezentate mai sus sunt orientative, si nu creeaza obligatii contractuale cu posibilii clienti. Acestea sunt conforme cu cele puse la dispozitia jucariidejucarii.ro de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii produselor. Rareori informatiile prezentate contin erori sau inadvertente. Va multumim pentru intelegere si pentru identificarea acestora.


Produse similare cu

Chatimals - Pisica interactiva Talking Angela

Chatimals - Zi ceva ca sa zic si eu! - Pink

67,00 lei
Chatimals - Pisica interactiva Talking Ginger

138,99 lei
Chatimals - Zi ceva ca sa zic si eu! - Tan

67,00 lei


Nici o parte din acest site nu poate fi copiata sau reprodusa fara incuviintare scrisa.

Chatimals - Pisica interactiva Talking Angela, pret Chatimals - Pisica interactiva Talking Angela