Zona de ajutor clienti JucariideJucarii.ro

Cum mă înregistrez? - JucariideJucarii.ro

Cum mă înregistrez?

Pentru deschiderea unui cont pe JucariideJucarii.ro, accesaţi link-ul Crează un cont şi completaţi cu atenţie câmpurile.

Ce date sunt obligatorii?

1. Numele de cont - acesta este pseudonimul sub care vă prezentaţi pe site. Poate fi orice combinaţie de litere şi/sau cifre. Nu vă recomandăm să folosiţi ca nume de utilizator date personale de identificare precum adresa de e-mail sau numărul de telefon.

2. Parola - alegeţi cu grijă parola. Puteţi folosi orice parolă doriţi, important este să o ţineţi minte, pentru că JucariideJucarii.ro nu cunoaşte parolele dumneavoastră. Dacă pierdeţi parola, singura modalitate de a vă accesa contul este să cereţi o recuperare de parolă.

3. Titlul - pentru a ştii cum să ne adresăm, este necesar să ne specificaţi acest lucru. Puteţi alege dintre Domnişoara, Doamna sau Domnul.

4. Numele şi prenumele - informaţii de bază, necesare procesării şi livrării comenzii.

5. Adresa de livrare - informaţii de bază, necesare procesării şi livrării comenzii. Completaţi cu atenţie adresa unde doriţi să primiţi comenzile, apoi alegeţi Judeţul şi Localitatea SAU sectorul dacă sunteţi din Bucureşti.

6. Număr de telefon - pe numărul de telefon indicat veţi fi contactat de către Departamentul Vânzări pentru confirmarea comenzii cât şi de către serviciul de curierat în vederea livrării.

Numerele de telefon introduse la crearea contului pot fi numere naţionale, fixe sau mobile.

7. Adresa de e-mail - pe adresa indicată veţi primi un e-mail ce conţine confirmarea înregistrării. Este important ca aceasta să fie o adresă validă, pe care o folosiţi frecvent, pentru că la această adresă veţi primi toate e-mailurile de la JucariideJucarii.ro, mai exact: notificările privind comenzile, sau corespondenţa cu departamentele noastre (dacă este cazul).

Adresa de e-mail, cât şi numele de utilizator, vă permit să vă autentificaţi pe site (vă puteţi loga folosind numele de utilizator şi parola aleasă la înregistrare SAU adresa de email asociată contului şi parola aleasă la înregistrare).

Am uitat parola. Ce fac?

JucariideJucarii.ro nu cunoaşte parolele dumneavoastră, acestea sunt păstrate criptat. Pentru recuperarea parolei click aici.

Vreau să-mi schimb parola

Vă puteţi schimba oricând parola din secţiunea Contul meu în pagina de Detalii cont.

Siguranţa datelor de login

Puteţi fi siguri că în niciun caz nu vă vom dezvălui datele de autentificare unei terţe părţi iar parolele sunt păstrate criptat, ceea ce înseamnă că nimeni nu are acces la ele.

Gestiunea datelor mele personale

Gestiunea informaţiilor personale se realizează din secţiunea Contul meu. Aici puteţi modifica datele oricând doriţi.

Articolul a fost vizualizat de 9993 ori
Consideri acest articol util?  
Ultima actualizare: Sâmbătă, 04 Mai 2013

Nici o parte din acest site nu poate fi copiata sau reprodusa fara incuviintare scrisa.

Zona de ajutor clienti JucariideJucarii.ro