Moon Sand Set Patiserie, pret Moon Sand Set Patiserie
Detalii

Moon Sand Set Patiserie

Moon Sand Set Patiserie


Cod produs: 6013398
Marca: Moon Sand
Disponibilitate: Indisponibil
Categorie varsta: 3 ani - 12 ani
Pret: 125,00 lei Pretul include TVA


Descriere:
Realizeaza modele fantastice de torturi si prajituri cu setul Moon Sand Patiserie. Acest set de modelare distractiv vine cu toate accesoriile necesare pentru a da frau liber imaginatiei creatoare a copiilor. Amesteca in mixer ingredientele, toarna compozitia intr-una dintre cele 9 forme incluse si creeaza cele mai neobisnuite modele de prajituri. Moon Sand este nisipul pe care il poti modela si care nu se usuca niciodata!

Setul contine:
- Mixer functional pentru prajituri
- O multime de forme pentru prajituri si accesorii
- O cutie pentru depozitare
- 560 gr. de nisip de modelare colorat Moon Sand
- Instructiuni de utilizare

Moon Sand este marca inregistrata SPIN MASTER Ltd. Nisipul este fabricat in Suedia, produsul este ansamblat in China. Nisipul nu este comestibil!

Rezultatele modelarilor pot fi diferite in functie de varsta si indemanarea copiilor. Este necesara prezenta unui adult in timpul jocului! Produsul poate fi diferit ca forma sau culoare fata de imaginile de pe ambalaj. Modelati nisipul framantandu-l cu mainile. Acesta va deveni mai omogen. Odata omogenizat, nisipul este gata de turnat in forme. si de creeat sculpturi.

Nu adaugati apa! Pastrati pungulita pentru depozitarea nisipului.

Informatiile si imaginile pentru Moon Sand Set Patiserie, prezentate mai sus sunt orientative, si nu creeaza obligatii contractuale cu posibilii clienti. Acestea sunt conforme cu cele puse la dispozitia jucariidejucarii.ro de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii produselor. Rareori informatiile prezentate contin erori sau inadvertente. Va multumim pentru intelegere si pentru identificarea acestora.


Produse similare cu

Moon Sand Set Patiserie

Set tematic Ferma

128,99 lei
Set tematic Moon Sand Demolatorii

82,00 lei
Set Tematic Gradina Zoologica

124,99 lei
Moon Dough Prietenii Oceanului

60,00 lei


Nici o parte din acest site nu poate fi copiata sau reprodusa fara incuviintare scrisa.

Moon Sand Set Patiserie, pret Moon Sand Set Patiserie