Joc creativ Iepurasii Daisy, pret Joc creativ Iepurasii Daisy
Detalii

Joc creativ Iepurasii Daisy

Joc creativ Iepurasii Daisy


Cod produs: Q4008
Marca: Quercetti
Disponibilitate: Indisponibil
Categorie varsta: 1 an - 6 ani
Pret: 37,00 lei Pretul include TVA


Descriere:
Iepurasii Daisy de la Quercetti sunt o jucarie ideala pentru copii mai mari de 1 an.
Contine 6 piese in forma de iepurasi. Copiii sunt incantati sa combine aceste dragute si viu colorate animale. Prindeti-le intre ele, desfaceţi-le, construiti turnuri sau lanturi, ca sa va bucurati de ore intregi de distractie.
Prin conectarea modelelor de animale se dezvolta capacitatile motorii, coordonarea dintre ochi si mana si forta musculara ale copiilor. Jocul stimuleaza gandirea creativa, copiii gasind variate modalitati de combinare a animalelor. In final, prin activitatile de sortare a culorilor si formelor este incurajat rationamentul.
Acest set se poate combina cu "Caracatitele Daisy" astfel rezultand constructii complexe si amuzante.

Destinat copiilor mai mari de 1 an.

Informatiile si imaginile pentru Joc creativ Iepurasii Daisy, prezentate mai sus sunt orientative, si nu creeaza obligatii contractuale cu posibilii clienti. Acestea sunt conforme cu cele puse la dispozitia jucariidejucarii.ro de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii produselor. Rareori informatiile prezentate contin erori sau inadvertente. Va multumim pentru intelegere si pentru identificarea acestora.Nici o parte din acest site nu poate fi copiata sau reprodusa fara incuviintare scrisa.

Joc creativ Iepurasii Daisy, pret Joc creativ Iepurasii Daisy