Star Planetarium, pret Star Planetarium
Detalii

Star Planetarium

Star Planetarium


Cod produs: NG77
Disponibilitate: Intreaba stoc
Categorie varsta: peste 8 ani
Pret: 150,00 lei Pretul include TVA


Descriere:
Planetarium este mai mult decat o jucarie! Este un mod vizual, recreativ, de a recunoaste constelatiile ce formeaza Universul nostru extins. Cu Planetarium pot fi proiectate pe tavan constelatiile ce vor aparea ca un grup de stele, ce vor fi apoi recunoscute de catre copii, care pot auzi in acelasi timp legendele atribuite lui Orion, Pegasus precum si altor bine cunoscute personaje ce dau numele celor 88 de constelatii.

In timpul proiectiei, printr-o simpla apasare de buton poate fi audiata in limba engleza o descriere a stelelelor si constelatiilor ce se vad pe cerul noptii.

Bonus primiti si un CD cu un programul de astronomie CyberSky. Cu ajutorul acestuia, obtineti o modalitate excelenta de a descoperi astronomia, explorand cerul vizibil in trecutul indepartat, prezent si chiar viitorul indepartat. Cu ajutorul programului CyberSky se pot afisa si printa harti ceresti personalizate ale cerului vazut chiar de la tine de acasa, de la locul preferat de vacanta, sau din orice alt loc de pe Pamant. Totodata vei putea identifica obiectele pe care le vezi pe cer.

Baterii: 6 baterii AA (bateriile nu sunt incluse) 
Greutate: 1 Kg 

Informatiile si imaginile pentru Star Planetarium, prezentate mai sus sunt orientative, si nu creeaza obligatii contractuale cu posibilii clienti. Acestea sunt conforme cu cele puse la dispozitia jucariidejucarii.ro de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii produselor. Rareori informatiile prezentate contin erori sau inadvertente. Va multumim pentru intelegere si pentru identificarea acestora.


Produse similare cu

Star Planetarium

Bazele Stiintei - Ochiul

29,90 lei
Stiinta si tehnica - Aqua Terariu

89,00 lei
Robotic Beeper

85,00 lei
Bazele Stiintei - Fabricuta de baloane

50,00 lei
Motoare electrice - joc de constructie

129,00 lei
Stiinta si tehnica - 22 vehicule cu energie solara

195,00 lei
Atelierul de baloane

69,00 lei
Bazele Stiintei - Optica

29,90 lei


Nici o parte din acest site nu poate fi copiata sau reprodusa fara incuviintare scrisa.

Star Planetarium, pret Star Planetarium