Zona de ajutor clienti JucariideJucarii.ro

Navigarea în site - JucariideJucarii.ro

FAQ

Navigarea în site

Când faceţi click pe oricare din linkurile existente, veţi intra în câte o secţiune specifică a magazinului. Mai jos este prezentată o listă a secţiunilor principale pe care le veţi întâlni pe magazinul online JucariideJucari.ro dar şi o scurtă descriere a ceea ce veţi găsi în momentul în care le accesaţi. JucariideJucarii.ro este un magazin online de mari proporţii - această listă vă va uşura cu siguranţă navigarea.

Magazin jucării

Accesând acest link, veţi fi direcţionat pe pagina principală a site-ului. Aici veţi regăsi principalele promoţii în desfăşurare, evenimente, dar şi cele mai vândute produse ale momentului.

Contul meu

Dacă aveţi deja un cont de client, faceţi click pe acest link pentru a vă putea autentifica în contul personal. Puteţi utiliza secţiunea Contul meu şi pentru a vă crea un cont nou în cazul în care nu aveţi deja.

Ieşire

Acest link devine activ în momentul în care sunteţi logat în contul personal. Apăsând pe acesta, veţi închide sesiunea pe site-ul nostru. Vă recomandăm să vă delogaţi înainte de a părăsi în totalitate site-ul. Acest lucru va închide orice conexiune legată de informaţiile dumneavoastră personale.

Ajutor clienţi

Accesând acest link, veţi putea observa în partea stângă o listă de subiecte. Puteţi face click pe oricare dintre acestea pentru a afla mai multe detalii despre cele mai frecvente întrebări, cum să comandaţi online, cum se poate efectua plata, cum puteţi primi produsele şi multe altele.

Coş de cumpărături

Când accesaţi acest link, veţi putea vedea toate articolele pe care le-aţi adăugat în coşul de cumpărături în timpul navigării pe site-ul nostru. Dacă sunteţi client înregistrat al JucariideJucarii.ro, produsele pe care le-aţi plasat în coş vor fi în mod automat salvate pentru a le putea comanda ulterior. În acest fel, puteţi efectua cumpărături la o dată viitoare, fără a mai fi nevoie să reluaţi căutările când veţi mai dori să faceţi cumpărături.

Căutare după cuvânt cheie

Căutaţi un produs anume sau o jucărie? Tastaţi în căsuţa de căutare numele articolului pe care doriţi să-l găsiţi, apoi faceţi click pe butonul CAUTA sau apăsaţi tasta ENTER şi vă puteţi relaxa - de restul ne ocupăm noi.

Căutare avansată

Dacă aveţi mai multe informaţii despre produsul pe care îl căutaţi, selectaţi din lista categoria din care acesta face parte, tastaţi codul de produs sau numele în căsuţa de căutare, apoi faceţi click pe butonul CAUTA sau apăsaţi tasta ENTER. Dacă totuşi căutarea v-a returnat prea multe rezultate, le puteţi restrânge cu ajutorul opţiunilor din coloana stânga, până când identificaţi articolul ce se apropie cel mai mult de doleanţele dumneavoastră.

Cariere

Dacă esti interesat să lucrezi într-o companie dinamică, alături de un colectiv tânăr, poţi face click aici pentru a găsi poziţia care ţi se potriveşte.

Articolul a fost vizualizat de 5783 ori
Consideri acest articol util?  
Ultima actualizare: Sâmbătă, 04 Mai 2013

Nici o parte din acest site nu poate fi copiata sau reprodusa fara incuviintare scrisa.

Zona de ajutor clienti JucariideJucarii.ro