Zona de ajutor clienti JucariideJucarii.ro

Cum folosesc coşul? - JucariideJucarii.ro

Coşul de cumpărături

Pentru a comanda produse utilizând Coşul de Cumpărături, trebuie să parcurgeţi câţiva paşi simpli, în ordinea în care sunt descrişi mai jos.

Adăugarea unui produs în Coşul de Cumpărături nu-i asigura acestuia rezervarea. Un produs se consideră rezervat doar în momentul în care aţi parcurs tot paşii, comanda este finalizata şi vi se trimite un e-mail cu confirmarea înregistrării comenzii.

1. Căutaţi şi găsiţi un produs care vă interesează. (Dacă aveţi nevoie de ajutor în acest sens, vă rugăm să accesaţi secţiunea Cum caut produse?)

2. Faceţi click pe butonul Adăugă în coş sau Comandă, disponibil în lista de produse, sub fiecare produs sau în pagina de detalii a produsului pe care doriţi să-l achiziţionaţi.

3. În cazul în care doriţi să achiziţionaţi mai multe produse, porniţi o nouă căutare în caseta de căutare aflată în partea dreapta-sus a site-ului sau navigaţi în categoriile de produse, şi adăugaţi-le în Coşul de Cumpărături, unul câte unul.

4. Când aţi terminat de adăugat produse în Coşul de Cumpărături, faceţi click pe link-ul dedicat vizualizării Coşului, dispus în zona centru-sus a site-ului, (în meniul principal) sau pe numărul produselor din căsuţa dedicată Coşului de Cumpărături, amplasată în zona dreaptă a site-ului, chiar sub caseta de căutare.

5. Faceţi click pe butonul Trimite Comanda, aflat în zona de dreapta-jos a Coşului de Cumpărături, pentru a trece la pasul următor. În cazul în care nu sunteţi autentificat pe site, veţi fi redirecţionat către pagina de autentificare, unde aveţi două opţiuni: Prima este aceea de a vă accesa contul, în cazul în care sunteţi deja client JucariideJucarii, iar cea de-a doua opţiune este aceea de a vă crea un cont nou şi de a deveni client. Numai după ce sunteţi autentificat în site, veţi putea parcurge paşii necesari plasării unei comenzi valide.

În cazul în care doriţi să modificaţi conţinutul Coşului, iată cum puteţi proceda:

Dacă doriţi să comandaţi o cantitate mai mare dintr-un anumit produs, nu trebuie decât să modificaţi numărul de bucăţi în caseta destinată cantităţilor şi să apăsaţi pe butonul verde de Actualizare Coş.

Dacă doriţi să ştergeţi un anumit produs din Coşul de Cumpărături, faceţi click pe butonul reprezentat sub forma unui coş de gunoi, aferent acelui produs din Coşul de Cumpărături.

Dacă nu sunteţi pe deplin hotărât să efectuaţi comanda în acel moment, puteţi reveni oricând asupra Coşului de Cumpărături, chiar dacă vă delogaţi de pe site. Sistemul implementat de către noi şi pus la dispoziţia clienţilor, vă respecta alegerile şi în momentul în care vă veţi re-autentifica pe site, veţi regăsi în Coş toate produsele pe care le-aţi lăsat la o dată anterioară. Coşul de Cumpărături se păstrează atâta timp cât dumneavoastră nu veţi interveni asupra lui, fie prin plasarea unei comenzi pentru acele produse, fie prin ştergerea acestora.

Vă rugăm să reţineţi că în cazul produselor salvate în Coş pentru o comandă ulterioară, nu putem garanta disponibilitatea stocurilor sau păstrarea preţurilor din momentul adăugării iniţiale a produselor în Coş. Atât preţurile cât şi stocurile pot suferi modificări, fără o înştiinţare prealabilă. Pentru a evita orice neplăcere ce ar putea surveni în cazul modificărilor de stocuri sau preţuri, vă rugăm să luaţi în calcul plasarea comenzii în aproximativ 2-3 zile de la salvarea produselor în Coş.

Articolul a fost vizualizat de 87398 ori
Consideri acest articol util?  
Ultima actualizare: Sâmbătă, 04 Mai 2013

Nici o parte din acest site nu poate fi copiata sau reprodusa fara incuviintare scrisa.

Zona de ajutor clienti JucariideJucarii.ro