Zona de ajutor clienti JucariideJucarii.ro

Cum caut produse? - JucariideJucarii.ro

Căutarea produselor

Pentru a găsi produsul dorit pe JucariideJucarii.ro aveţi la dispoziţie mai multe modalităţi de căutare. Astfel, în fiecare pagină a site-ului puteţi folosi căsuţa de căutare din partea superioară a paginii. Vă recomandăm să folosiţi cuvinte cheie care descriu exact produsul căutat.

De exemplu să considerăm cazul în care doriţi să căutaţi o bicicletă. Astfel, în căsuţa de căutare tastaţi "bicicleta" apoi apăsaţi butonul CAUTA, după care vă vor fi afişate toate bicicletele disponibile. Dacă doriţi să căutaţi o bicicletă care să fie licenţiata cu personajul "Barbie", scrieţi în căsuţa de căutare "bicicleta barbie" urmând să vă fie afişate toate bicicletele care corespund criteriului de căutare ales.

Dacă doriţi să căutaţi produse aparţinând unei anumite mărci, în căsuţa de căutare scrieţi denumirea mărcii, de exemplu "barbie" apoi apăsaţi butonul CAUTA, după care vă vor fi afişate toate produsele disponibile care corespund criteriului de căutare ales.

Pentru a căuta un anumit produs, introduceţi denumirea, codul produsului, sau o parte din descriere.

Navigarea în site

În cazul în care nu doriţi un produs anume, puteţi vizualiza produsele prin intermediul categoriilor JucariideJucarii.ro. Filtrele din partea stângă a paginii vă vor permite rafinarea căutării după criterii cum ar fi preţ, vârsta sau marca.

Articolul a fost vizualizat de 7889 ori
Consideri acest articol util?  
Ultima actualizare: Sâmbătă, 11 Mai 2013

Nici o parte din acest site nu poate fi copiata sau reprodusa fara incuviintare scrisa.

Zona de ajutor clienti JucariideJucarii.ro