Robot RS Media, pret Robot RS Media
Detalii

Robot RS Media

Robot RS Media


Cod produs: WW8061
Marca: WowWee
Disponibilitate: Indisponibil
Categorie varsta: peste 7 ani
Pret: 5.500,00 lei Pretul include TVA


Descriere:
Robotul RS Media are aceeasi forma exterioara ca si Robosapien V2, dar are un "creier" diferit, bazat pe nucleul sistemului de operare Linux. Dupa cum sugereaza si numele, RS Media pune accentul pe caracteristicile multimedia, incluzand capacitatea de a inregistra si reda sunete, imagini si video (filme). Constructia sa porneste de la sirul de senzori si tipul de programabilitate al lui Robosapien V2.

Caracteristici:
- 2 procesoare primare: Procesor 200MHz, ARM9, flash RAM pentru sistemul primar de operare LINUX si fisiere utilizator; Procesor 16 biti pentru coordonarea functiilor biomorfice ale robotului
- 1 port USB
- Mufa (priza) audio stereo
- Slot card SD (pentru carduri pana la 1GB)
- Camera color VGA montata in frunte pentru recunoasterea imaginilor si inregistrare video
- Ecran color TFT, tehnologie supertwist LCD, 6 cm diagonala, 176 x 132 pixeli in piept
- Sistem 3 boxe de 11W (2 x boxe metalice + 1 sub-woofer montat in spate)
- Adaptor de putere montat in picior
- 12 motoare bazate pe configuratia Robosapien V2
- 3 detectoare cu IR pentru detectarea obiectelor, a obstacolelor si a miscarii
- Camera VGA montata in frunte pentru foto, video si urmarirea persoanelor
- 3 senzori audio pentru localizarea sunetului si inregistrari 
- 2 senzori tactili pe dosul fiecarei maini
- 2 senzori tactili pe fiecare picior (pe laba piciorului unul in fata si celalalt in spate)

Software
Robotul RS Media este primul robot compatibil cu mai multe sisteme de operare. Exista 4 aplicatii: Editorul BodyCon, Editor de Personalitate, Editor Macro si Organizatorul Media.
- Editorul BodyCon: permite utilizatorului sa introduca si sa previzualizeze miscarile lui RS Media. Utilizatorul poate crea atit secvente de miscari, cat si efecte de voce si sunet, care pot fi salvate intr-un fisier pentru folosire ulterioara. Acest fisier poate fi inclus intr-o noua personalitate sau intr-un Macro creat de utilizator. Editorul de personalitate: RS Media vine cu 4 personalitati diferite. Exista posibilitatea de a crea propria ta personalitate.
- Editorul Macro: este o componenta a editorului de personalitate, dar garanteaza propria sa descriere. Utilizatorul poate crea propriul sau macro, care este o secventa de comenzi pe care RS Media le poate executa. Macro-urile pot include si rutine conditionale care se bazeaza pe raspunsul mediului sau utilizatorului.
- Organizatorul Media: Pune la dispozitia utilizatorului o interfata GUI pentru lucrul cu fisierele audio, de imagine, video, jocuri si personalitati ale RS Media. Fisierele pot fi incarcate, descarcate, sterse si mutate. Robotul va trebui sa fie conectat la calculatorul care ruleaza softul Media Organizer printr-un cablu USB.

Personalitati
O personalitate este o colectie de raspunsuri audio ale lui RS Media. RS Media vine cu 4 personalitaĊ£i pe care utilizatorul le poate selecta din telecomanda:
RS Media (personalitate implicita)
Service Bot 3000 – un valet englez
Space Bot – un capitan de naveta spatiala
Billy-Joe Sapien - un cowboy
Utilizatorii pot modifica personalitatile existente sau pot crea propriile personalitati pornind de la zero. Singura limita este imaginatia utilizatorului.

Caracteristici Multimedia
RS Media este capabil sa inregistreze si sa redea fisiere de tip MP3, MPEG4, JPEG si aplicatii Java. El vine cu 3 jocuri Java incorporate, ce se pot juca din telecomanda si pot fi urmarite pe ecranul LCD. Robotul poate fi folosit ca player audio prin intermediul portului de intrare semnal audio stereo. Memoria inclusa poate fi suplimentata prin inserarea cardului de memorie SD (pana la 1GB) in slotul de memorie SD.

Programarea
Ca si alti roboti WowWee, Robotul RS Media poate fi programat sa execute secvente de miscari sau clipuri audio, ca programe de sine statatoare sau ca o reactie la stimuli sonori, vizuali sau tactili. RS Media are si un mod de programare aditional, numit mod marioneta, in care utilizatorul poate misca si indoi manual partile corpului robotului pentru a crea un program. Cel mai sofisticat mod de a programa RS Media este prin folosirea aplicatiilor de calculator.

Informatiile si imaginile pentru Robot RS Media, prezentate mai sus sunt orientative, si nu creeaza obligatii contractuale cu posibilii clienti. Acestea sunt conforme cu cele puse la dispozitia jucariidejucarii.ro de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii produselor. Rareori informatiile prezentate contin erori sau inadvertente. Va multumim pentru intelegere si pentru identificarea acestora.


Produse similare cu

Robot RS Media

Lego Mindstorms - Robot Mindstorms NXT 2.0

1.520,00 lei
Robot Wrex the Dawg

1.500,00 lei
Robot Simpson Sapien

2.000,00 lei
Robot RoboSapien

599,99 lei
Robot RoboQuad

1.000,00 lei


Nici o parte din acest site nu poate fi copiata sau reprodusa fara incuviintare scrisa.

Robot RS Media, pret Robot RS Media