Fabrica de Ciocolata, pret Fabrica de Ciocolata
Detalii

Fabrica de Ciocolata

Fabrica de Ciocolata


Cod produs: VV10710
Disponibilitate: Indisponibil
Categorie varsta: 6 ani - 12 ani
Pret vechi: 119,00 lei
Pret: 108,90 lei Pretul include TVA


Descriere:
Fabrica de ciocolata este o jucarie interactiva pentru copii care nu trebuie sa-ti lipseasca! Este jucaria interactiva care a atins un numar record de vanzari la scurt timp de la lansare.

Fabrica de ciocolata (CHIOC-O-LOTTO FACTORY) este instrumentul fantastic care creaza propriile forme de ciocolata folosind doar actiunea unica de rotire. Trebuie doar sa torni in interior ciocolata topita si sa rotesti manerul pentru a imbraca forma aleasa.

Pune rezultatul in frigider si asteapta sa se aseze ciocolata si sa se intareasca. Apoi scoate-ti creatia si decoreaz-o folosind stiloul inclus pentru ciocolata topita.

In plus, iti vei putea transforma creatiile in lucrari de arta cu ajutorul formelor speciale incluse in pachet: inima, ou, ursulet, floare si fluture.

Dimensiuni: 20 x 24,5 x 17 cm 
Greutate: 600 gr 

Informatiile si imaginile pentru Fabrica de Ciocolata, prezentate mai sus sunt orientative, si nu creeaza obligatii contractuale cu posibilii clienti. Acestea sunt conforme cu cele puse la dispozitia jucariidejucarii.ro de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii produselor. Rareori informatiile prezentate contin erori sau inadvertente. Va multumim pentru intelegere si pentru identificarea acestora.


Produse similare cu

Fabrica de Ciocolata

Fabrica de inghetata Fruity Hoops

152,99 lei
Mystery UFO

73,90 lei
Set de olarit Disney Princess

71,00 lei
Mesterul Olar

74,90 lei


Nici o parte din acest site nu poate fi copiata sau reprodusa fara incuviintare scrisa.

Fabrica de Ciocolata, pret Fabrica de Ciocolata