Ansamblu tobe percutie din lemn, pret Ansamblu tobe percutie din lemn
Detalii

Ansamblu tobe percutie din lemn

Ansamblu tobe percutie din lemn


Cod produs: PT6408
Marca: Plan Toys
Disponibilitate: Indisponibil
Categorie varsta: 3 ani - 12 ani
Pret: 198,00 lei Pretul include TVA


Descriere:
Pe langa placerea oferita de acest intrument de muzica minunat, aceasta jucarie contribuie la dezvoltarea coordonarii mana/ochi, la dezvoltarea aptitudinilor de meditatie si aduce o stare de relaxare care faciliteaza destinderea.

Caracteristici:
- Copiii pot juca roluri de muzicieni si pot canta propria lor piesa muzicala, ceea ce stimuleaza increderea in sine, imaginatia si creativitatea.
- Aceste tobe cu design modern si colorate sunt compuse din instrumente foarte realiste. Gratie acestei jucarii muzicale care va ameliora coordonarea mana/ochi si concentrarea, copiii vor deveni adevarati muzicieni in iarba.

Jucarie ecologica, fabricata din lemn de arbore de cauciuc. Culorile sunt obtinute din produse naturale, pe baza de apa, netoxice. Aceste jucarii sunt imbinate cu adezivi fara formaldehide, deci nu emană compuşi organici volatili nocivi pentru sănătatea umană.

Dimensiuni 35 x 26 x 34 cm

Informatiile si imaginile pentru Ansamblu tobe percutie din lemn, prezentate mai sus sunt orientative, si nu creeaza obligatii contractuale cu posibilii clienti. Acestea sunt conforme cu cele puse la dispozitia jucariidejucarii.ro de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii produselor. Rareori informatiile prezentate contin erori sau inadvertente. Va multumim pentru intelegere si pentru identificarea acestora.


Produse similare cu

Ansamblu tobe percutie din lemn

Banjo din lemn

95,00 lei
Toba mare

129,00 lei
Toba din lemn

75,00 lei
Xilofon din lemn

75,00 lei


Nici o parte din acest site nu poate fi copiata sau reprodusa fara incuviintare scrisa.

Ansamblu tobe percutie din lemn, pret Ansamblu tobe percutie din lemn