Ansamblu de percutie din lemn, pret Ansamblu de percutie din lemn
Detalii

Ansamblu de percutie din lemn

Ansamblu de percutie din lemn


Cod produs: PT6407
Marca: Plan Toys
Disponibilitate: Indisponibil
Categorie varsta: 2 ani - 5 ani
Pret: 135,50 lei Pretul include TVA


Descriere:
Ansamblul de percutii este plasat pe o baza de lemn rotunjita la margini.

Este compus din:
- 1 guiro
- maracas
- 1 tamburina
- castagnete

Copiii vor invata sa recunoasca o gama de sunete diferite. Aceasta jucarie permite dezvoltarea coordonarii mana/ochi a copiilor si ii invata sa se joace cu alti copii pentru a crea propria lor orchestra.

Caracteristici:
- Copiii se pot juca cu aceste intrumente cum doresc, ceea ce ii incita sa compare si sa diferentieze sunetele lor. Aceasta jucarie stimuleaza dezvoltarea vederii si a auzului.
- Parintii ii invata pe copii sa recunoasca culorile si formele, cerandu-le copiilor sa utilizeze un anumit instrument. Parintii ii pot intreba pe copii culoarea instrumentului utilizat.
- Copiii pot constitui propria lor orchestra si pot crea propria lor muzica, ceea ce ii va ajuta sa-si dezvolte increderea in ei.

Jucarie ecologica, fabricata din lemn de arbore de cauciuc. Culorile sunt obtinute din produse naturale, pe baza de apa, netoxice.

Dimensiuni 23 x 5 x 13 cm

Informatiile si imaginile pentru Ansamblu de percutie din lemn, prezentate mai sus sunt orientative, si nu creeaza obligatii contractuale cu posibilii clienti. Acestea sunt conforme cu cele puse la dispozitia jucariidejucarii.ro de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii produselor. Rareori informatiile prezentate contin erori sau inadvertente. Va multumim pentru intelegere si pentru identificarea acestora.


Produse similare cu

Ansamblu de percutie din lemn

Xilofon din lemn

75,00 lei
Banjo din lemn

95,00 lei
Toba mare

129,00 lei
Toba din lemn

75,00 lei


Nici o parte din acest site nu poate fi copiata sau reprodusa fara incuviintare scrisa.

Ansamblu de percutie din lemn, pret Ansamblu de percutie din lemn