Bakugan - Set de lupta, pret Bakugan - Set de lupta
Detalii

Bakugan - Set de lupta

Bakugan - Set de lupta


Cod produs: 61322
Marca: Spin Master
Disponibilitate: Indisponibil
Categorie varsta: 3 ani - 10 ani
Pret: 114,65 lei Pretul include TVA


Descriere:
Jocul Bakugan se joaca cu bile transformabile si carti de joc care se pot colecta. Acest joc combina abilitatile cu actiunea si strategia.

Cu acest Set de lupta Bakugan , copiii se vor distra adunand puncte prin rostogolirea Bakuganului (sau lansarea lui cu ajutorul unui lansator) pe cartile magnetice. Odata ajunse pe aceste carti, bilele de plastic se deschid, pentru a aparea fiorosii luptatori dinauntru.

Stabileste-ti strategia si incepe jocul! Este un joc usor de invatat, dar iti poti perfectiona continuu abilitatile de aruncare a bilelor. Poti sa concurezi impotriva a trei inamici pentru a ajunge campion Bakugan.

Pachetul include 6 figurine Bakugan, 6 carduri metalice si instructiuni in limba romana. Contine pachete de lupta pentru 2 jucatori. Nu include si Lansatorul Bakugan (optional). Culorile si personajele pot varia.

Informatiile si imaginile pentru Bakugan - Set de lupta, prezentate mai sus sunt orientative, si nu creeaza obligatii contractuale cu posibilii clienti. Acestea sunt conforme cu cele puse la dispozitia jucariidejucarii.ro de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii produselor. Rareori informatiile prezentate contin erori sau inadvertente. Va multumim pentru intelegere si pentru identificarea acestora.Nici o parte din acest site nu poate fi copiata sau reprodusa fara incuviintare scrisa.

Bakugan - Set de lupta, pret Bakugan - Set de lupta