Bakugan - New Vestroia Starter Pack, pret Bakugan - New Vestroia Starter Pack
Detalii

Bakugan - New Vestroia Starter Pack

Bakugan - New Vestroia Starter Pack


Cod produs: 61321.2
Marca: Spin Master
Disponibilitate: Indisponibil
Categorie varsta: peste 5 ani
Pret: 52,99 lei Pretul include TVA


Descriere:
Jocul Bakugan se joaca cu bile transformabile si carti de joc care se pot colecta. Acest joc combina abilitatile cu actiunea si strategia. 

Cu Pachetul de start Bakugan New Vestroia, copiii se vor distra adunand puncte prin rostogolirea figurinelor Bakugan (sau lansarea lui cu ajutorul unui lansator) pe cartile magnetice. Odata ajunse pe aceste carti, bilele de plastic se deschid, pentru a aparea fiorosii luptatori dinauntru. 

Stabileste-ti strategia si incepe jocul! Este un joc usor de invatat, dar iti poti perfectiona continuu abilitatile de aruncare a bilelor. Poti sa concurezi impotriva a trei inamici pentru a ajunge campion Bakugan. 

Bakugan - Pachetul de start contine 3 figurine Bakugan, trei carduri metalice si instructiuni de utilizare. Nu include si Lansatorul Bakugan (optional). 
Colectia contine 16 modele diferite cu cate 3 figurine. 

Informatiile si imaginile pentru Bakugan - New Vestroia Starter Pack, prezentate mai sus sunt orientative, si nu creeaza obligatii contractuale cu posibilii clienti. Acestea sunt conforme cu cele puse la dispozitia jucariidejucarii.ro de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii produselor. Rareori informatiile prezentate contin erori sau inadvertente. Va multumim pentru intelegere si pentru identificarea acestora.Nici o parte din acest site nu poate fi copiata sau reprodusa fara incuviintare scrisa.

Bakugan - New Vestroia Starter Pack, pret Bakugan - New Vestroia Starter Pack