Bakugan - Lansator, pret Bakugan - Lansator
Detalii

Bakugan - Lansator

Bakugan - Lansator


Cod produs: 61315
Marca: Spin Master
Disponibilitate: Indisponibil
Categorie varsta: 5 ani - 9 ani
Pret: 62,55 lei Pretul include TVA


Descriere:
Cu acest joc, copiii se vor distra adunand puncte prin rostogolirea Bakuganului (sau lansarea lui cu ajutorul acestui lansator) pe cartile magnetice. Odata ajunse pe aceste carti, bilele de plastic se deschid, pentru a aparea fiorosii luptatori dinauntru.

Stabileste-ti strategia si incepe jocul! Este un joc usor de invatat, dar iti poti perfectiona continuu abilitatile de aruncare a bilelor. Poti sa concurezi impotriva a trei inamici pentru a ajunge campion Bakugan.

Pachetul contine un Lansator, care te ajuta sa arunci cu mai multa exactitate monstrii Bakugan. Foloseste lansatorul cu propria ta colectie de Bakugani! Imbunatateste acuratetea aruncarii, aruncarea in curba si te ajuta sa iti lansezi mai departe ca niciodata Bakuganul.

Informatiile si imaginile pentru Bakugan - Lansator, prezentate mai sus sunt orientative, si nu creeaza obligatii contractuale cu posibilii clienti. Acestea sunt conforme cu cele puse la dispozitia jucariidejucarii.ro de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii produselor. Rareori informatiile prezentate contin erori sau inadvertente. Va multumim pentru intelegere si pentru identificarea acestora.Nici o parte din acest site nu poate fi copiata sau reprodusa fara incuviintare scrisa.

Bakugan - Lansator, pret Bakugan - Lansator