Bakugan - Booster Pack, pret Bakugan - Booster Pack
Detalii

Bakugan - Booster Pack

Bakugan - Booster Pack


Cod produs: 61323
Marca: Spin Master
Disponibilitate: Indisponibil
Categorie varsta: 3 ani - 12 ani
Pret: 31,25 lei Pretul include TVA


Descriere:
Bakugan se joaca cu bile transformabile si carti de joc care se pot colecta. Acest joc combina abiltatile cu actiunea si strategia. Incearca-ti indemanarea cu acest joc indragit de o multime de copii din toata lumea!

Poti sa concurezi impotriva a trei inamici pentru a ajunge campion Bakugan. Stabileste-ti strategia si incepe jocul! Este un joc usor de invatat, dar iti poti perfectiona continuu abilitatile de aruncare a bilelor. Bilele magnetice se vor transforma in figurine cand vor ateriza pe cartile speciale Bakugan.

Pachetul Booster Pack contine 1 Bakugan si o carte metalica de abilitati. Poti colectiona 10 modele diferite de Bakugani.

Informatiile si imaginile pentru Bakugan - Booster Pack , prezentate mai sus sunt orientative, si nu creeaza obligatii contractuale cu posibilii clienti. Acestea sunt conforme cu cele puse la dispozitia jucariidejucarii.ro de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii produselor. Rareori informatiile prezentate contin erori sau inadvertente. Va multumim pentru intelegere si pentru identificarea acestora.Nici o parte din acest site nu poate fi copiata sau reprodusa fara incuviintare scrisa.

Bakugan - Booster Pack, pret Bakugan - Booster Pack