Ratusca Buclucasa, pret Ratusca Buclucasa
Detalii

Ratusca Buclucasa

Ratusca Buclucasa


Cod produs: 8669
Marca: Altii
Disponibilitate: Indisponibil
Categorie varsta: 1 an - 3 ani
Pret: 64,90 lei Pretul include TVA


Descriere:
Jocul clasic de aruncare a inelelor la tinta devine mult mai interesant cu aceasta ratusca haioasa. Rata isi leagana capul si bate din aripi in momentul in care inelul aterizeaza pe gatul sau. Lumini colorate si sunete amuzante fac joaca mult mai distractiva.

Ratusca buclucasa dezvolta indemanarea copilului atunci cand rata se misca, copilul arunca inelul pe gatul ratei. Copilul urmareste rata si arunca inelul pe gatul miscator al ratei, imbunatatind astfel coordonarea mana - ochi.

Apasand butonul de pornire, capul ratei se va misca pe ritm de muzica. Rata isi misca gatul sus-jos, ca si cum ar dansa, copilul gasind-o si mai atractiva. Luminitele frumoase si in culori diferite vor atrage atentia copilului pentru emotii diferite. Cand inelele divers colorate ajung pe rata si ating coada acesteia, rata va raspunde emitand sunete de apreciere "Right" sau "You are smart", apoi se va opri din clatinat si va da din aripi simuland ca zboara.

Dimensiuni cu ambalaj: 30 x 20 x 10 cm
Baterii: 6 baterii AA (bateriile nu sunt incluse)
Greutate: 1 Kg

Prezentare video:

Informatiile si imaginile pentru Ratusca Buclucasa, prezentate mai sus sunt orientative, si nu creeaza obligatii contractuale cu posibilii clienti. Acestea sunt conforme cu cele puse la dispozitia jucariidejucarii.ro de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii produselor. Rareori informatiile prezentate contin erori sau inadvertente. Va multumim pentru intelegere si pentru identificarea acestora.


Produse similare cu

Ratusca Buclucasa

Chuckimals - Purcelus vorbaret

59,00 lei
Ursulet interactiv Cucu Bau

99,90 lei
Catel Husky interactiv

385,99 lei
Smasha Ballz  - Plus interactiv Marzian

143,90 lei
Profesorul Koala

163,00 lei
Iepuras interactiv Cucu Bau

99,90 lei
Chatimals - Zi ceva ca sa zic si eu! - Pink

67,00 lei
Pui Leopard interactiv

133,99 lei


Nici o parte din acest site nu poate fi copiata sau reprodusa fara incuviintare scrisa.

Ratusca Buclucasa, pret Ratusca Buclucasa