Chatimals - Pisica interactiva Talking Tom, pret Chatimals - Pisica interactiva Talking Tom
Detalii

Chatimals - Pisica interactiva Talking Tom

Chatimals - Pisica interactiva Talking Tom


Cod produs: DRAG80802-TOM
Marca: Chatimals
Disponibilitate: Indisponibil
Categorie varsta: 4 ani - 12 ani
Pret: 138,90 lei Pretul include TVA


Descriere:
Distractia Chatimals e pe val si vechilor prieteni Chatimals li se alatura simpaticii Tom si Ben, binecunoscuti din aplicatiile pentru iPhone si Android!

Jucaria are presetate 2 setari:
Functia sunete App
Tom are senzori la frunte, burtica si picior si oriunde ai pune mana - in unul din aceste locuri - el iti raspunde cu sunete din aplicatia originala. E tare. Il gadili la picioare si incepe sa rada. Ii dai una prieteneste in burta, iti raspunde iarasi pe masura. E colosal!

Functia inganare-Chatimals
Tu ii spui ceva si el iti repeta. Cand becul rosu este aprins, vorbeste cu mine, iar dupa ce se stinge becul, distreaza-te ascultand ceea ce iti voi spune eu. Zi ceva ca sa zic si eu!

Vorbeste cu Tom de la distanta de maxim 1 m pentru cele mai bune rezultate! El va spune dupa tine, pe o voce pitigaiata si extrem de caraghioasa exact ceea ce ai spus tu! Tom, prietenul vorbaret, are efect distractiv garantat!

Tom este un prieten de nadejde. Pe langa faptul ca il va provoca pe copilul tau sa spuna cele mai trasnite lucruri, il va ajuta sa-si dezvolte limbajul, vocabularul, gandirea si creativitatea! Repetand intocmai spusele copilului, Tom este un prilej educativ de exersare a rostirii, a cautarii cuvintelor potrivite, a observarii feedback-ului direct pe care spusele noastre il au in auzul sau perceptia celor din jur. Tom nu repeta doar vorbele, ci si pupicurile. Si, pentru ca in cel mai scurt timp va deveni jucaria preferata a micutului tau, care il va coplesi cu sarutari, si el, la randul lui va sti sa intoarca aceeasi afectiune. Acest lucru, distractiv si totodata extrem de serios, il va incuraja pe copil sa isi exprime emotivitatea, fapt ce va avea repercusiuni pozitive asupra dezvoltarii sale, ca individualitate si personalitate deplina.

Functiile Sunete App si Chatimals-Inganare pot fi folosite alternativ in rastimpul a 30 de secunde! Cand nu vorbesti cu Tom, o sa il auzi cum emite diverse sunete, asa, de unul singur! Jucaria se opreste singura dupa 30 de secunde pentru a economisi energia bateriilor

ATENTIE! Produsul si culorile pot varia. Pastrati ambalajul pentru referinta ulterioara. Indepartati sistemele de prindere ale produsului inainte de a inmana jucaria copilului. Ambalajul nu este jucarie! Necesita asamblare si supraveghere din partea unui adult.

Dimensiuni: 26,7 x 19 x 16,5 cm
Baterii: 3 baterii AAA (bateriile sunt incluse)
Greutate: 0,7 Kg

Prezentare video:

Informatiile si imaginile pentru Chatimals - Pisica interactiva Talking Tom, prezentate mai sus sunt orientative, si nu creeaza obligatii contractuale cu posibilii clienti. Acestea sunt conforme cu cele puse la dispozitia jucariidejucarii.ro de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii produselor. Rareori informatiile prezentate contin erori sau inadvertente. Va multumim pentru intelegere si pentru identificarea acestora.


Produse similare cu

Chatimals - Pisica interactiva Talking Tom

Chatimals - Zi ceva ca sa zic si eu! - Tan

67,00 lei
Chatimals - Pisica interactiva Talking Ginger

138,99 lei
Chatimals - Zi ceva ca sa zic si eu! - Pink

67,00 lei


Nici o parte din acest site nu poate fi copiata sau reprodusa fara incuviintare scrisa.

Chatimals - Pisica interactiva Talking Tom, pret Chatimals - Pisica interactiva Talking Tom