Chatimals - Hamster vorbitor Max, pret Chatimals - Hamster vorbitor Max
Detalii

Chatimals - Hamster vorbitor Max

Chatimals - Hamster vorbitor Max


Cod produs: DRAG80092-M
Marca: Chatimals
Disponibilitate: Indisponibil
Categorie varsta: 3 ani - 10 ani
Pret: 99,90 lei Pretul include TVA


Descriere:
Apasa mana mea stanga pentru ca sa dam drumul la vorba!
Atunci cand becul rosu este aprins, vorbeste cu mine, iar dupa ce se stinge becul, distreaza-te ascultand ceea ce iti voi spune eu. Zi ceva sa zic si eu!

Vorbeste cu hamsterul Max de la distanta de maxim 1 m pentru cele mai bune rezultate! El va spune dupa tine, pe o voce pitigaiata si extrem de caraghioasa exact ceea ce ai spus tu! Chatimal are efect distractiv garantat! Adulti sau copii, Chatimal va va face pe toti sa izbucniti in ras.

Hamsterul vorbitor Chatimal este un prieten de nadejde. Pe langa faptul ca il va provoca pe copilul tau sa spuna cele mai trasnite lucruri, il va ajuta sa-si dezvolte limbajul, vocabularul, gandirea si creativitatea! Repetand intocmai spusele copilului, Hamsterul Chatimal este un prilej educativ de exersare a rostirii, a cautarii cuvintelor potrivite, a observarii feedback-ului direct pe care spusele noastre il au in auzul sau perceptia celor din jur.

Hamsterul vorbitor Max nu repeta doar vorbele, ci si pupicurile. Si, pentru ca in cel mai scurt timp va deveni jucaria preferata a micutului tau, care il va coplesi cu sarutari, si el, la randul lui va sti sa intoarca aceeasi afectiune. Acest lucru, distractiv si totodata extrem de serios, il va incuraja pe copil sa isi exprime emotivitatea, fapt ce va avea repercusiuni pozitive asupra dezvoltarii sale, ca individualitate si personalitate deplina.

Dimensiuni: 20 cm inaltime
Baterii: 3 baterii AAA (bateriile sunt incluse)
Greutate: 0,6 Kg

Prezentare video:

Informatiile si imaginile pentru Chatimals - Hamster vorbitor Max, prezentate mai sus sunt orientative, si nu creeaza obligatii contractuale cu posibilii clienti. Acestea sunt conforme cu cele puse la dispozitia jucariidejucarii.ro de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii produselor. Rareori informatiile prezentate contin erori sau inadvertente. Va multumim pentru intelegere si pentru identificarea acestora.


Produse similare cu

Chatimals - Hamster vorbitor Max

Chatimals - Zi ceva ca sa zic si eu! - Tan

67,00 lei
Chatimals - Pisica interactiva Talking Ginger

138,99 lei
Chatimals - Zi ceva ca sa zic si eu! - Pink

67,00 lei


Nici o parte din acest site nu poate fi copiata sau reprodusa fara incuviintare scrisa.

Chatimals - Hamster vorbitor Max, pret Chatimals - Hamster vorbitor Max